Vonzó és praktikus

A Fugleman UTV dizájnja az eleganciát és a praktikumot hangsúlyozza. A széles lejtős ív erőt sugároz, miközben a vezetőnek jobb látószöget biztosít. A billenő test a modern pickup-ok vonalait hordozza, az összes praktikus funkció megtartása mellett. A vonzó megjelenést erőteljes dupla LED-es fényszórók egészítik ki.

Image

Hibrid UTV

Hibrid hajtás

Választhat az abszolút csendes, tiszta elektromos üzemmód, a csak belső égésű motor hajtás és a nagy hajtóerejű hibrid üzemmód között. Kombinált teljesítménye 86 LE és 96 Nm nyomaték. Fugleman UT6 H Hybrid - az erő, a teljesítmény és a funkcionalitás intelligens kombinációja.

Előnyök:

  • Hatalmas nyomaték és erőteljes hajtóerő, amikor csak szüksége van rá. Csak tankoljon.
  • Zajtalan indulás és hazatérés, a képesség, hogy csendes üzemmódban haladhasson át a kritikus területeken.
  • Alacsony üzemanyag-fogyasztás, jobb teljesítményparaméterek, alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és nagyobb környezettudatosság.

olajhűtéses dugattyú

Olajhűtéses dugattyú

A speciális fúvókák két olajáramot permeteznek a dugattyú aljától a tetejéig, és így hatékonyan lehűtik azt. Ennek eredménye a Segway quadok motorjainak kivételes megbízhatósága és hatékonysága.

Kettős hűtés a SEGWAY UTV-kben

Kettős hűtés

A vízhűtővel és az olajhűtővel történő kettős hűtésnek köszönhetően a Segway UTV motorja folyamatosan az optimális hőmérsékleten dolgozik extrém körülmények között is.

LED-es lámpák

A fejlett, teljes LED-es világítás tökéletesen világít, összetéveszthetetlen modern megjelenést kölcsönöz a gépnek, és éjjel-nappal kiváló láthatóságot biztosít.

led

A jövő már megérkezett

A Snarler szó szerint forradalmi kommunikációs kapcsolatot kínál. A " Segway Powersports " alkalmazás lehetővé teszi a gép távvezérlését, elindítását és beállítását. Ezzel az alkalmazással különféle funkciókat használhat, amelyek még kellemesebbé teszik az utazást a Snarlerrel.

app android

app ios

android ios

 

okos telefonok

Az AirLock - a Snarler quadot mobiltelefonjával elindíthatja Bluetooth-on keresztül. A mobilalkalmazás segítségével a kulcs helyett távolról is feloldhatja a gépet.

Egyéni beállítások - Az okostelefonnal beállíthatja a szervokormány hatékonyságát vagy sebességkorlátozását. Testreszabhatja a Snarler quadot pontosan az Ön igényeinek megfelelően,  hogy még élvezetesebb legyen az utazás!

Automatikus segélyhívás - Adjon meg egy kapcsolattartót vészhelyzet esetére, valamint súlyos baleset vagy felborulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kapcsolattartó személy számára a koordinátákkal.

Maradjon kapcsolatban - lépjen kapcsolatba barátaival. Az offline térképek, a vezeték nélküli helymeghatározás és a vezeték nélküli telefonálás segítenek aktívan élvezni a megosztott túrákat.

Valós idejű adatok - Járműadatok, a céltól való távolság, a pillanatnyi nyomaték és a motor teljesítménye, a szervokormány beállításai, a napi futásteljesítmény, a sebességrekordok és még sok más, mind a mobilján.

 

 

Masszív, merev keret

A legmagasabb minőségű króm-molibdén acélt használtuk, hogy rendkívül erős keretet hozzunk létre. Az összes teherhordó felfüggesztés alkatrész szintén ugyanabból a nagy szilárdságú acélból készül.

massziv keret

 

Független felfüggesztés

A Segway Fugleman UTV független összkerék-felfüggesztéssel van felszerelve, dupla A-karral. Ennek köszönhetően könnyedén boldogul mindenféle terepen, így minden egyes túrája nemcsak biztonságos és kényelmes, hanem szórakoztató is.

fuggetlen felfuggesztes

Image

Tágas terek

A professzionális munkára tervezett Fugleman az Ön kényelméért és hatékony munkavégzéséért fáradozik. A jól megtervezett részletek közé tartoznak például a karosszéria belső praktikus fogantyúi vagy a hátsó lökhárító, amely lépcsőként szolgál.

magas kenyelem

Magasfokú kényelem

Mindent megtettünk a vezetési kényelem maximalizálása érdekében. A kormánykerék állítható, a vezetőülés előre vagy hátra mozgatható. A középső háttámla lehajtható, hogy még funkcionálisabb lehetőségeket nyújtson.
További fűtés választható.

szervo

Szervókormány

A vezető memória három Comfort, Standard és Sport módot kínál, amelyek vezetés közben kapcsolhatók. Mindegyik módban három lehetőség közül választhat az egyéni beállításoknak és a preferenciáknak megfelelően, a vezetési stílushoz, a különböző terepekhez és körülményekhez. Összesen kilenc lehetőséged van a memória beállítására.

bedlock kerekek

Beadlock kerekek

Az erős és könnyű alumínium felnik szinte műalkotások. A Beadlock rendszer megakadályozza, hogy az abroncs lecsússzon a felniről, ha extrém körülmények között vezet.

45 l tank

45 literes tank

Egy 45 literes üzemanyag tartály nagyon nagy. Ha ehhez hozzáadjuk a hibrid meghajtás alacsony fogyasztását, akkor az UTV-k között az egyik legnagyobb hatótávolság érhető el. A Fugleman UT6 H - a való világ számára készült.

 

SZÍNEK

Image

Fehér/piros

Image

Fehér/szürke

Image

Műszaki adatok

Motor
Meghajtás típusa: hibrid meghajtási rendszer
Motor: négyütemű egyhengeres DOHC +  szinkron elektromos motor állandó mágnesekkel
Hengerűrtartalom: 570 ccm
Teljesítmény: 86 LE (kombinált, terepen)
Nyomaték: 96 Nm
Üzemanyagrendszer: elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Hűtés: folyadék és olaj + olajhűtéses dugattyú
© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper