Átgondolt tervezés

A modern dizájn egyszerre eredeti és átgondolt. A magas élek hatékonyan védenek a sár és a kövek ellen. Az élesen lejtő íj Villain dinamikus oldalprofilt ad, és egyúttal növeli a vezető látómezőjét. Minden egyetlen célnak van alárendelve - hogy egyedülálló élményt nyújtson a vezetése. A vonzó megjelenést nagy teljesítményű dupla LED-es fényszórók egészítik ki.

Image
Image

Maximális komfort

Állítható magasságú kormánykerék, állítható sportanatómiai ülések, négypontos övek, tiszta, jól áttekinthető nagy méretű digitális műszer - mindent megtettünk annak érdekében, hogy a Villaina a vezető ellenőrzése és irányítása alatt maradjon.

Hibrid hajtás ERPH

A Villain hibrid hajtása az erő, a teljesítmény és az adrenalin egyedülálló kombinációja. Választhat a teljesen csendes, teljesen elektromos üzemmódtól a nyers erőig hibrid üzemmódban, 196 LE és 250 Nm paraméterekkel - ez sokkal több, mint a legtöbb autónál. A meghajtást csak az elektromos motor biztosítja - a belső égésű motort nem a kerekek meghajtására tervezték, és semmilyen módon nem kapcsolódik hozzájuk mechanikusan. Ennek az egyedülálló megoldásnak az az előnye, hogy a variátor és a hajtószíj teljesen hiányzik, amely gyakori hibák forrása és állandó cserére van szükség. De a legnagyobb előny a mechanikai veszteségek teljes kiküszöbölése, amelyek egyébként több tíz százalék nagyságrendben tűnnek el a variátorban. Az összes versenytárstól eltérően a Villain SX10 H-val mindig gyakorlatilag minden teljesítmény rendelkezésre áll.

Image

Bővített hatótávolságú hibrid hajtáslánc (ERHP) A
legfejlettebb hajtás
 

  Nagyfeszültségű Li-Ion akkumulátor 6,4 kWh, 320V

  Elektromos motor 196 LE, 250 Nm, 320V

  Motor 1000 ccm / 98 LE / 88 Nm + generátor

  Intelligens hajtásvezérlés

A Segway ERHP hibrid hajtás előnyei

  • Rendkívül nagy nyomaték kis sebességnél is. Az erőteljes azonnali hajtóerő gyorsan elérhető a rendkívüli gyorsulás egyedülálló élménye érdekében.
     
  • Teljesen zajos indulás és hazatérés anélkül, hogy bármilyen módon zavarná a környéket. Képes haladni a kritikus területeken néma üzemmódban.
     
  • Nincs szükség variátorra. Nincs veszteség a teljesítménytől, nem kell aggódni az öv megrongálódása, kopása vagy cseréje miatt.
     
  • Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, jobb teljesítményparaméterek, alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és nagyobb környezettudatosság.
Image

Mobil applikáció

A Villain szó szerint forradalmi kapcsolatot kínál. A "Segway Powersports" alkalmazás lehetővé teszi a gép távvezérlését, elindítását és beállítását. Ezzel az alkalmazással különféle funkciókat használhat, amelyek még kellemesebbé teszik a Villainnel való utazást.

app android

app ios

Image
Image

Mobil applikáció

Az AirLock - Villaina mobiltelefonnal elindíthatja a Bluetooth-ot. A mobilalkalmazás segítségével a kulcs helyett távolról is feloldhatja a gépet.

Egyéni beállítások  - Az okostelefon segítségével állítsa be a sebességkorlátozásokat vagy a szervokormány hatékonyságát. Testre szabhatja a Villaina-t pontosan az Ön igényeinek megfelelően, és élvezze még jobban az utazást!

Automatikus segélyhívás  - Adjon meg egy kapcsolattartót vészhelyzet esetén, valamint súlyos baleset vagy felborulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kapcsolattartó személy koordinátáival.

Maradjon kapcsolatban  - lépjen kapcsolatba barátaival. Az offline térképek, a vezeték nélküli helymeghatározás és a vezeték nélküli telefonálás segítenek aktívan élvezni a megosztott túrákat.

Valós idejű  adatok - Járműadatok, a céltól való távolság, a pillanatnyi forgatónyomaték és a motor teljesítménye, a szervokormány beállításai, a napi futásteljesítmény, a sebességrekordok és még sok más, mind a mobilján.

Rendkívül merev váz

A szilárd váz króm-molibdén acélból készül, amely sokkal erősebb, mint a közönséges acél. A merev és tartós váz kiváló stabilitást és tökéletesen pontos vezetési érzetet garantál.

Image

Gáz-folyadék lengéscsillapítók

lengescsillapitok

Az erőteljes, teljesen állítható gáz-folyadék lengéscsillapítókkal ellátott alváz, a masszív hátsó lengőkarok és a hatalmas felfüggesztési löketek magabiztosságot nyújtanak minden helyzetben és bármilyen terepen.

Első - hátsó differenciálmű

diferencialmu

Az első differenciálmű lehetővé teszi a 2WD / 4WD hajtás közötti automatikus váltást a tereptől és az azonnali szükséglettől függően. Az első és a hátsó differenciálzár manuálisan is kapcsolható vezetés közben, ami jelentősen javítja az off-road teljesítményt.

Hármas hűtőrendszer

harmas hutes

Mind a belső égésű motor, mind az elektromos hajtás külön hűtéssel rendelkezik. Ezenkívül a belső égésű motor két hűtővel - vízhűtővel és olajhűtővel - van felszerelve. Ezenkívül speciális fúvókák alulról fecskendezik az olajsugarakat a dugattyúk aljára. Ennek eredménye a maximális hűtési teljesítmény extrém körülmények között is.

Szervókormány

szervokormany

A szervokormány teljesen automatikusan működik, három módban. A hatékonyságot maga állítja be az utazás sebességétől vagy attól függően, hogy be van-e kapcsolva az első zár. Ezenkívül a mobil alkalmazáson keresztül az első két módot egyedileg állíthatja be vezetési stílusához, különböző terepekhez és körülményekhez.

Beadlock felnik

diferencialmu

Az erős és könnyű alumínium kerekek szinte műalkotások. A Beadlock rendszer megakadályozza, hogy az abroncs lecsússzon a felniről, és extrém körülmények között is biztonságot nyújt.

40 literes tank

szervokormany

Egy hatalmas, 40 literes üzemanyag tartállyal sokkal nagyobb távolságot tehet meg és sokkal több élményt tapasztalhat meg anélkül, hogy állandóan aggódna a tankolás miatt.

Színek

Fehér-Piros

Image

Szürke-Zöld

Image

Műszaki adatok

Motorok
Meghajtás típusa: Bővített hatótávolságú hibrid hajtáslánc (ERHP)
Elektromos motor: szinkron elektromos motor állandó mágnesekkel, 320V
Teljesítmény: 196 LE (144 kW), 250 Nm - S üzemmód / 136 LE (100 kW) - D mód
Akkumulátor: nagyfeszültségű Li-Ion akkumulátor, 6,4 kWh, 320 V
Robbanómotor: négyütemű soros kéthengeres DOHC generátorral, 1000 ccm, 98 LE, 88 Nm
Üzemanyagrendszer: elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Hűtés: folyadék és olaj, olajhűtéses dugattyúk
© 2023 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper