FINNTRAIL VÍZÁLLÓ RUHÁZAT
HOGY SZÁRAZ MARADJ!
A legdurvább saras, vizes terepnek nagy élmény nekivágni, de a közönséges vízálló ruházat nem mindig elég a feladathoz.
A FINNTRAIL speciális vízálló ruházatát az ilyen feladatokra tervezték. Tartós és légáteresztő, védelmet nyújt a sár és a víz ellen anélkül,
hogy a mozgásszabadságot korlátozná, maximális kényelmet bisztosíton quadozás közben.

Vízálló

Légáteresztő

Strapabíró

MELLESNADRÁG

A teljesen vízálló mellesnadrág egybe van építve a vízálló zoknival, így lehetséges, hogy akár mellkasig érő vízben vízben quadozz, és 100%-ban száraz maradj.A FINNTRAIL gumicsizmák bakancsok megbízhatóak és tartósak. A legtöbb gumicsizma vízálló cipzárral van ellátva. A gumicsizmák teljes védelmet garantálnak a víz és a sár ellen.

Image
Image

Extra erősítéssel

Amellett, hogy minden FINNTRAIL mellesnadrág rendkívül tartós anyagból készül, a lábak alsó és belső része, a térd és a fenékrész speciális kopásálló anyaggal van megerősítve a maximális szilárdság érdekében.
Image

A FINNTRAIL ruházat ötrétegű anyaga

 
    + Teflon védelem
    5 extra megerősítés
    4 Alapanyag
    3 Hard-Tex membrán
    2 Védőréteg
    1 Belső bélés

Térdkialakítás

Image
 
Megformált térd
 
Korlátlan mozgást tesz lehetővé. A térd csuklós formájú, ami páratlan kényelmet biztosít quadozás  és mozgás közben.
Image

Kivehető puha térdvédő

 
A mellesnadrág belsejében található kivehető térdvédő véd a kisebb sérülések ellen eséskor vagy kemény felületre ütközéskor.
Image

Vízálló zokni

 
A mellesnadrágok tartós beépített zoknikkal vannak ellátva. A speciális 4 mm-es neoprén zoknik ragasztott varrásokkal és megerősített talppal rendelkeznek a jobb párnázás és kényelem érdekében.
Megjegyzés: Speciális bakancs szükséges.
Image

Bakancs mellesnadrághoz

 
Ezek a bakancsokk tökéletesen rögzítik a bokáját, hogy megakadályozzák a ficamot és a sérülést. Az öntisztuló, tartós külső talpakat úgy tervezték, hogy csúszós körülmények között is megtapadjanak, és ne tömődjenek el könnyen a sárral. A tartós anyagok megvédik a bakancsot a vágásoktól.
Image
Image

Kabátok


A dzsekik rendkívül tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az éles ágaknak az erdőkben való motorozás során. A vízálló dzsekik megakadályozzák, hogy a víz bejusson a mellesnadrágba, miközben légáteresztő képességük megmarad.
Image

ZSEBEK

A mellzsebek elég magasak ahhoz, hogy a víz ne tudjon bejutni belsejükbe. Ezenkívül a mellzsebek vízálló cipzárakkal vannak ellátva.
Image

MÁGNESES CIPZÁRVÉDŐ

A legtöbb FINNTRAIL dzseki mágneses cipzárvédőt használ, amely minden körülmények között működőképes marad, szemben a tépőzárral, amely gyorsan eltömődik a szennyeződésektől és nem tapad.
NAGY TEHERBÍRÁSÚ CIPZÁRAK
 
A nagy teherbírású vízálló cipzárak a FINNTRAIL dzsekik alapfelszereltségéhez tartoznak; még ha szennyeződés is kerül bele, a cipzár nem akad el és tovább működik...
 
Image

A VÍZ BEJUTÁSA ELLEN VÉDŐ MANDZSETTÁK

A legtöbb FINNTRAIL dzseki rugalmas neoprén mandzsettával rendelkezik, ragasztott varrással. A mandzsetták 100%-os hatékonysággal megakadályozzák a víz bejutását az ujjakba, még akkor is, ha a keze a víz alatt van.
Image

VÍZÁLLÓ TASAK

Ha vízben motorozol, a nedvesség bejuthat a zsebeidbe, és károsíthatja az értékes okostelefonodat. De mi ezt nem hagyjuk! Minden vizálló ruházatot vásárló ( dzeki+mellesnadrág) egy 100%-ban vízálló okostelefon-tokot kap ajándékba!
Image

HOGYAN KELL HELYESEN VISELNI A VÍZÁLLÓ RUHÁZATOT

 
1 ALAPRÉTEG
Nedvességszabályozás és a meleg megtartása.
Termikus aláöltözet
 
 
 
 
2 KÖZÉPSŐ RÉTEG
Szigetel, megtartja a testhőt, véd a hidegtől.
Melegen tartja a testet
 
 
 
 
3 FELSŐ RÉTEG
Véd a víztől, sártól és széltől
Tartós vízálló szövet, légáteresztő membrán
© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper