Nézd meg a termékez webshopunkban

A termék aktuális árát és elérhetőségét megtalálod webshopunkban,

ahol meg is rendelhető.

Megnézem

A termék aktuális árát és elérhetőségét megtalálod webshopunkban,

ahol meg is rendelhető.

Megnézem

Szép és praktikus

A Snarler nemcsak vonzó, de praktikus is. A széles sárvédők maximálisan hatékonyak, és további szélesítés nélkül is megvédenek a felcsapódó szennyeződésektől. Kevés ATV védi meg úgy a sártól, mint a Snarler.

Image

Segway Snarler AT6 l quad

Fejlett technológiák

A Snarler AT6 L quadok modern, LED-es lámpái tökéletesen világítanak, összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek a quadnak és kiváló láthatóságot biztosítanak éjjel-nappal.

Segway Snailer AT6 l quad mechanikus állat

Egyedi formaterv

A Snarler formaterve és kialakítása gyökeresen eltér a jelenlegi trendektől. Nem talál hasonló formatervezésű ATV-t a terepen.

Erőteljes DOHC motor

A legújabb generációs folyadékhűtéses négyütemű egyhengeres, 570 köbcentiméteres motor teljesítménye 44 LE és 48 Nm nyomatékkal rendelkezik. A térfogatosztály abszolút legerősebb motorjai közé tartozik. Nem kell aggódnia a legmeredekebb emelkedőkön vagy nehéz rönkök vontatásakor sem.

Image

olajhűtéses dugattyú

Olajhűtéses dugattyú

A speciális fúvókák két olajáramot permeteznek a dugattyú aljától a tetejéig, és így hatékonyan lehűtik azt. Ennek eredménye a megbízható, és hatékony motorteljesítmény.

két hűtő

Két hűtő

A vízhűtővel és az olajhűtővel történő kettős hűtésnek köszönhetően a Segway quad motorja folyamatosan az optimális hőmérsékleten dolgozik extrém körülmények között is.

Kompromisszumok nélküli alváz

A független kerékfelfüggesztés, a nagy terepszög és az átlagon felüli hasmagasság, illetve a hosszú rugóutak kiváló kezelhetőséget biztosítanak nehéz terepen.

Image
Image

Rendkívül merev váz

A króm-molibdén acél váz sokkal erősebb, mint a közönséges acél. A merev és tartós váz kiváló stabilitást és tökéletesen pontos vezetési érzetet garantál.

2wd 4wd

Legyőzhetetlen bármilyen terepen

2WD / 4WD hajtás, két differenciálmű * elektromos reteszeléssel és kiváló gumiabroncsok, tökéletes tapadással - a Segway Snarler quadoknak egyetlen akadály sem állhat az utjukba.
* a specifikáció szerint

sokoldalú Segway quad

Sokoldalú társ

Az erős Snarler szinte bármilyen kihívásnak meg tud feleni minden gond nélkül. Legfeljebb 120 kg rakományt rakhat a szilárd csomagtartókra, vagy praktikus tartozéktartókat helyezhet rájuk. Az elektromos csörlő elegendő teljesítményű a legkeményebb körülmények között is.

Tárolóhelyek a Segway quadon

Tárolóhelyek

Kiránduláson és munka közben a rengeteg tárolóhely felbecsülhetetlen érték. Az ülés előtti  zárható kesztyűtartóban minden elfér, amire csak szükség lehet. A nagy hátsó doboz szintén zárható.

 

23 literes tank, benzintartály a Segway quadon

23 literes üzemanyag tartáy

A 23 literes üzemanyag tartállyal sokkal hosszabb útvonalat járhat be, sokkal több élményt szerezhet, tovább dolgozhat anélkül, hogy állandóan aggódnia kellene a tankolás miatt. A nagy üzemanyag tartálynak köszönhetően a hatótávolság jelentősen megnő.

 

SZÍNEK

Image

Fehér/piros

Image

Ezüst/kék

Image

Feket/zöld

Műszaki adatok

Motor
Típus: négyütemű egyhengeres DOHC 
Hengerűrtartalom: 570 ccm
Teljesítmény: 44 Le
Nyomaték: 48 Nm
Üzemanyagrendszer: elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Hűtés: folyadék és olaj + olajhűtéses dugattyú
© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper