Kontrollált feszültség

Ez egy szelídítetlen mechanikus vadállat. A szemek fáklyának tűnnek, hősies test, impozáns vonalak. Egyszerű általános vizuális stílus, kontrasztos színű kialakítás a kerettel, egyedi kontrollált feszültségű esztétikát alkot. A széles vállak, az elsöprő motorháztető és az elegáns hajlítás modern és aerodinamikus kiállást teremt.

Image
Image

Hódító design

A karcsú és gördülékeny vonalak elölről hátrafelé haladnak. Áramló felületek jellemzik. Aminek kombinációja és folytonossága létrehozza az általunk irányított feszültséget.

Dinamikus teljesítmény

Az 570 köbcentis, 4 ütemű, folyadékhűtéses, egyhengeres DOHC motor 48 Nm maximális nyomatékot és 44 lóerőt ad le. Az elektronikus üzemanyag-befecskendező rendszerrel (EFI) együtt a motor problémamentes működést biztosít minden magasságban és bármilyen hőmérsékleti viszonyok között.

Image

olajhűtéses dugattyú

Kettős olajoszlopos dugattyús hűtőrendszer

A speciális fúvókák két olajáramot permeteznek a dugattyú aljától a tetejéig, és így hatékonyan lehűtik azt. Ennek eredménye a megbízható, és hatékony motorteljesítmény.

két hűtő

Folyadék és olajos hőcserélő hűtőrendszer

A vízhűtővel és az olajhűtővel történő kettős hűtésnek köszönhetően a motor folyamatosan az optimális hőmérsékleten dolgozik extrém körülmények között is.

Extrém teljesítményű rezervoártartályos lengéscsillapítók

Az első és hátsó független Dual-A Arm felfüggesztés rugóútja 180 mm, illetve 210 mm, a hasmagasság pedig 270 mm. Ez a legdurvább terepen is sima vezetést biztosít.

Image
Image

Könnyű HC acél váz

A króm-molibdén acél váz sokkal erősebb, mint a közönséges acél. A merev és tartós váz kiváló stabilitást és tökéletesen pontos vezetési érzetet garantál.

2wd 4wd

2WD/4WD meghajtási rendszer + első differenciálzár

A Snarler spirálszögű elülső/hátsó állandó hajtótengellyel rendelkezik, míg az első tengely differenciálműve zökkenőmentes váltást tesz lehetővé a két- és négykerék-hajtás között.

sokoldalú Segway quad

Kényelmes használati asszisztenss

Az elektromos csörlő akár 1134 kg-os erővel is vontathat, így könnyen kisegítheti Önt bármilyen bajból. A Snarler csomagtartók nagy, sík szerelési felülettel és nagy teherbírással rendelkeznek. Gyorsan fel- és leveheti a tartozékokat, a nagyfokú praktikum érdekében.

Tárolóhelyek a Segway quadon

Tárolóhelyek

Kiránduláson és munka közben a rengeteg tárolóhely felbecsülhetetlen érték. Az ülés előtti  zárható kesztyűtartóban minden elfér, amire csak szükség lehet. A nagy hátsó doboz szintén zárható.

 

23 literes tank, benzintartály a Segway quadon

23 literes tank

A 23 literes tankkal sokkal hosszabb útvonalat járhat be, sokkal több élményt szerezhet, tovább dolgozhat anélkül, hogy állandóan aggódnia kellene a tankolás miatt. A nagy üzemanyag tartálynak köszönhetően a hatótávolság jelentősen megnő.

 

SZÍNEK

Image

Ezüst/Kék

Image

Fehér/Piros

Image

Fekete/Zöld

Műszaki adatok

Motor
Motor benzin üzemű
Típus: 570 köbcentis, 4 ütemű egyhengeres, DOHC motor
Hengerűrtartalom: 570 ccm
Teljesítmény: 44 Le
Nyomaték: 48 Nm
Üzemanyagrendszer: elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Sebességváltó Automata P/R/N/L/H
Hajtásrendszer: 2WD/4WD
Első diferenciál zár: IGEN
Motorfékrendszer (EBS) IGEN
© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper