Gyönyörű és praktikus

A Segway Snarler quad nemcsak vonzó, de praktikus is. A széles sárvédők maximálisan hatékonyak, ezeknek köszönhetően a Snarler-el a mezőny egyik legtisztább versenyzője leszel. Kevés ATV védi meg úgy a sártól, mint a Snarler.

Image

Segway Snarler AT6 l quad

Fejlett technológiák

A Snarler quadok modern, LED-es lámpái tökéletesen világítanak, összetéveszthetetlen férfias megjelenést kölcsönöznek a quadnak és kiváló láthatóságot biztosítanak éjjel-nappal.

Segway Snailer AT6 l quad mechanikus állat

Mechanikus vadállat

A Snarler quadok magabiztos és dinamikus kialakítása gyökeresen eltér a jelenlegi trendektől. A látványa olyan, mint egy mechanikus ragadozó, mely prédára les az erdőben.

Minden idők legerősebb ATVje (DOHC motor)

A teljesen új generációs folyadékhűtéses, négyütemű, kéthengeres DOHC motor a nyers erejével teljesen új szintre emeli a dinamikát. 107 lóerővel és 98 Nm nyomatékkal az összes eddigi legerősebb ATV-ket is messze maga mögött hagyja. És mit jelent mindez számodra? Több lehetőséget és több készséget, mint amivel valaha rendelkeztél.

Image

olajhűtéses dugattyú

Olajhűtéses dugattyú

A speciális fúvókák két olajáramot permeteznek a dugattyú aljától a tetejéig, és így hatékonyan lehűtik azt. Ennek eredménye a Segway quadok motorjainak kivételes megbízhatósága és hatékonysága.

két hűtő

Két hűtő

A vízhűtővel és az olajhűtővel történő kettős hűtésnek köszönhetően a Segway quad motorja folyamatosan az optimális hőmérsékleten dolgozik extrém körülmények között is.

A jövő már megérkezett

A Snarler szó szerint forradalmi kommunikációs kapcsolatot kínál. A " Segway Powersports " alkalmazás lehetővé teszi a gép távvezérlését, elindítását és beállítását. Ezzel az alkalmazással különféle funkciókat használhat, amelyek még kellemesebbé teszik az utazást a Snarlerrel.

app android

app ios

android ios

 

okos telefonok

Az AirLock - a Snarler quadot mobiltelefonjával elindíthatja Bluetooth-on keresztül. A mobilalkalmazás segítségével a kulcs helyett távolról is feloldhatja a gépet.

Egyéni beállítások - Az okostelefonnal beállíthatja a szervokormány hatékonyságát vagy sebességkorlátozását. Testreszabhatja a Snarler quadot pontosan az Ön igényeinek megfelelően,  hogy még élvezetesebb legyen az utazás!

Automatikus segélyhívás - Adjon meg egy kapcsolattartót vészhelyzet esetére, valamint súlyos baleset vagy felborulás esetén az alkalmazás automatikusan SMS-t küld a kapcsolattartó személy számára a koordinátákkal.

Maradjon kapcsolatban - lépjen kapcsolatba barátaival. Az offline térképek, a vezeték nélküli helymeghatározás és a vezeték nélküli telefonálás segítenek aktívan élvezni a megosztott túrákat.

Valós idejű adatok - Járműadatok, a céltól való távolság, a pillanatnyi nyomaték és a motor teljesítménye, a szervokormány beállításai, a napi futásteljesítmény, a sebességrekordok és még sok más, mind a mobilján.

 

extreme performance felfuggesztes

Extreme Performance felfüggesztés

Teljesen állítható gáz-folyadék lengéscsillapítók külön konténerrel és progresszív rugókkal, állítható előterheléssel: az eredmény kiváló vezetési jellemzők, kiváló kezelhetőség és a bizonyosság, hogy még a legnehezebb terepen is felülkerekedik.

vaz

Rendkívül erős váz

A króm-molibdén acél váz sokkal erősebb, mint a közönséges acél. A merev és tartós váz kiváló stabilitást és tökéletesen pontos vezetési érzetet garantál.

2wd 4wd

Uralkodó bármilyen terepen

2WD / 4WD hajtás, két differenciálmű * elektromos reteszeléssel és kiváló gumiabroncsok, tökéletes tapadással - a Segway Snarler quadoknak egyetlen akadály sem állhat az utjukba.
* a specifikáció szerint

sokoldalú Segway quad

Sokoldalú segítő

Az erős Segway Snarler ATV szinte bármilyen kihívásnak meg tud feleni minden gond nélkül. Legfeljebb 120 kg rakományt helyezhet a szilárd csomagtartókra, vagy praktikus tartókat helyezhet rájuk. Az elektromos csörlő megbízhatóan kiszabadít minden szorult helyzetből.

Szervókormány

Az emlékeztető három módot kínál - kényelem, normál és sport, amelyek vezetés közben kapcsolhatók. Mindegyik módban három lehetőség közül választhat az egyéni beállításoknak, a preferenciáknak megfelelően, a vezetési stílushoz, a különböző terepekhez és körülményekhez. Összesen 9 lehetősége van az emlékeztető beállítására!

Image

beadlock kerekekjpg

Beadlock kerekek

A Snarler AT6L Limited quadok masszív és könnyű Beadlock kerekei szinte műalkotások. A Beadlock rendszer megakadályozza, hogy a gumiabroncs lecsússzon a felniről, és ellenáll a durva vezetésnek.

Tárolóhelyek a Segway quadon

Tárolóhelyek

Kiránduláson és munka közben a rengeteg tárhely egyszerűen felbecsülhetetlen érték. Az ülés előtti  zárható kesztyűtartóban minden elfér, amire csak szükség lehet. A nagy hátsó doboz szintén zárható.

 

23 literes tank, benzintartály a Segway quadon

23 literes tank

A 23 literes tankkal sokkal hosszabb útvonalat járhat be, sokkal több élményt tapasztalhat meg, tovább dolgozhat anélkül, hogy állandóan aggódnia kellene a tankolás miatt. A quad nagy tartálynak köszönhetően a hatótávolság jelentősen megnő.

 

SZÍNEK

Image

Fehér/piros

Image

Ezüst/kék

Image

Feket/zöld

Műszaki adatok

Motor
Típus: négyütemű kéthengeres DOHC
Hengerűrtartalom: 1000 ccm
Teljesítmény: 107 Le
Nyomaték: 98 Nm
Üzemanyagrendszer: elektronikus üzemanyag-befecskendezés (EFI)
Hűtés: folyadék és olaj + olajhűtéses dugattyú
© 2024 Erdőgépker Kft. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper